TEXT

Vă invităm să participaţi, în data de 02.12.2019, la Adunarea generală a Asociaţiei COMITETUL DE PĂRINŢI LTNB Medgidia (detalii în convocatorul de mai jos)

vineri, 7 decembrie 2018




Comitetul director al Asociaţiei COMITETUL DE PĂRINŢI LTNB Medgidia, convoacă Adunarea generală care va avea loc miercuri , 12 decembrie 2018ora 17.30, la sediul Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu din str. Scarlat Vîrnav nr. 2, Medgidia. Dacă la prima convocare Adunarea generală nu poate fi ținută din cauza lipsei cvorumului, a doua convocare va fi fixată de la ora 18:00 in aceeasi zi.

Adunarea Generală este formată din cel puţin un reprezentant din fiecare clasă (de preferat toti membrii comitetului de părinţi pe clasă) sau poate participa orice părinte al oricărui elev din liceu care a completat formularul de adeziune la asociaţie.

Pe ordinea de zi figurează:

·         Raport privind utilizarea fondurilor asociaţiei din perioada septembrie 2017 –august 2018;
·         Alegerea Preşedintelui Asociaţiei si a membrilor Comitetului Director;
·         Stabilirea strategiei de strângere a formularelor 230 (privind redirecţionarea a 2% din impozitul anual către asociaţie);
·         Propunerea si hotărârea proiectelor pentru anul de învăţământ 2018-2019 - proiecte pe termen scurt şi cele multianuale (pe termen lung);
·         Propunerea si aprobarea valorii cotizaţiei membrilor asociaţiei;

·         Diverse discuţii.

    Asociaţia COMITETUL DE PĂRINŢI
    L.T.N.B. MEDGIDIA

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Comentariile nu sunt moderate si oricine poate posta. Va rugam pe cat posibil sa va semnati mesajele. Pentru aceasta folositi optiunea Nume/url, unde puteti completa doar sectiunea nume.Comentariile neadecvate vor fi sterse.