TEXT

Marţi, 24 octombrie 2017, ora 18.00, Adunare Generală a Asociaţiei LTNB Medgidia, la sediul liceului. Obligatoriu prezenţa a cel puţin un reprezentant pe clasă.

vineri, 20 octombrie 2017

CONVOCATOR !


Comitetul director al Asociației COMITETUL DE PĂRINȚI LTNB Medgidia, convoacă Adunarea generală care va avea loc marți, 24 octombrie 2017, ora 18, la sediul Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu din str. Scarlat Vîrnav nr. 2, Medgidia. Dacă la prima convocare Adunarea generală nu poate fi ținută din cauza lipsei cvorumului, a doua convocare va fi fixată de la ora 18:30 în aceeași zi.

Adunarea Generală este formată din cel puțin un reprezentant din fiecare clasă (de preferat toți membrii comitetului de părinți pe clasă) sau poate participa orice părinte al oricărui elev din liceu care a completat formularul de adeziune la asociație.

Pe ordinea de zi figurează:
  • Prezentarea raportului comisiei de cenzori
  • Alegerea de membri ai Comitetului Director;
  • Stabilirea strategiei de strângere a formularelor 230 (privind redirecționarea a 2% din impozitul anual către asociație);
  • Propunerea și hotărârea proiectelor pentru anul de învățământ 2017-2018;
  • Propunerea și aprobarea valorii cotizației membrilor asociației;
  • Diverse discuții.

Asociaţia COMITETUL DE PĂRINŢI
L.T.N.B. MEDGIDIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nu sunt moderate si oricine poate posta. Va rugam pe cat posibil sa va semnati mesajele. Pentru aceasta folositi optiunea Nume/url, unde puteti completa doar sectiunea nume.Comentariile neadecvate vor fi sterse.