TEXT

Vă invităm să participaţi, în data de 02.12.2019, la Adunarea generală a Asociaţiei COMITETUL DE PĂRINŢI LTNB Medgidia (detalii în convocatorul de mai jos)

marți, 20 octombrie 2015

ANUNȚ IMPORTANT


CONVOCATOR


Comitetul director al Asociaţiei COMITETUL DE PĂRINŢI LTNB Medgidia, convoacă Adunarea generală care va avea loc joi, 22 noiembrie 2015, ora 17.30, la sediul Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu din str. Scarlat Vîrnav nr. 2, Medgidia. Dacă la prima convocare Adunarea generală nu poate fi ţinută din cauza lipsei cvorumului, a doua convocare va fi fixată de la ora 18:00 în aceeaşi zi.

Adunarea Generală este formată din cel puţin un reprezentant din fiecare clasă (de preferat toţi membrii comitetului de părinţi pe clasă) sau poate participa orice părinte al oricărui elev din liceu care a completat formularul de adeziune la asociaţie.

Ordinea de zi este:
- Prezentarea raportului comisiei de cenzori privind utilizarea fondurilor asociaţiei din perioada 15 septembrie 2014 – 30 august 2015;
- Propunerea şi aprobarea valorii cotizaţiei membrilor asociaţiei;
- Alegerea a unor membri ai Comitetului Director;
- Propunerea şi hotărârea proiectelor pentru anul de învăţământ 2015-2016;

 Comitetul Director

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nu sunt moderate si oricine poate posta. Va rugam pe cat posibil sa va semnati mesajele. Pentru aceasta folositi optiunea Nume/url, unde puteti completa doar sectiunea nume.Comentariile neadecvate vor fi sterse.