TEXT

Vă invităm să participaţi, în data de 02.12.2019, la Adunarea generală a Asociaţiei COMITETUL DE PĂRINŢI LTNB Medgidia (detalii în convocatorul de mai jos)

sâmbătă, 8 decembrie 2012

O seară de neuitat



Iată-i  pe ,,campioni":



     
         Am văzut în seara de 7 decembrie o sală a sporturilor arhiplină și un spectacol artistic agreabil, pe alocuri remarcabil. Am putea fi acuzați de subiectivism, pentru că este vorba despre copiii noștri dar să fim sinceri nici cea mai rău intenționată persoană n-ar putea găsi minusuri acestei manifestări, în afară de problemele cu sonorizarea care s-au datorat acusticii proaste a sălii.
          Vom posta deîndată ce vom avea clipuri de la cele două televiziuni locale, Alpha Media, Media TV cât și de la postul LTV, pentru a ne aduce aminte de cele mai frumoase momente dar și pentru a le permite celor care nu au văzut spectacolul, să-și facă o idee.
        Concursul desfășurat cu această ocazie, a avut drept câștigătoare clasa a XII-a D dar după părerea multora au fost alte câteva momente cel puțin la fel de bune, care efectiv au ridicat sala în picioare. Ceea ce este îmbucurător, în afară de diversitatea interpretărilor și a genurilor alese, a fost calitatea acestor momente și mai ales talentul dovedit de către elevii participanți. Mulți dintre ei au fost dezamăgiți că nu au câștigat, pentru aceștia doar câteva vorbe: stați liniștiți, n-ați câștigat acum dar talentul nu vi-l poate lua nimeni și asta este primul pas spre succes. Nu mai trebuie decât perseverență și multă muncă.
        Copii minunați și dascăli luminați, așteptam cu nerăbdare să vă vedem cât mai curând cum veți realiza împreună și alte clipe magice!









9 comentarii:

  1. XII-D CEA MAI BUNA CLASA DE LA LTNB

    RăspundețiȘtergere
  2. Va tinem pumnii, pentru ca va vrem campioni si la BAC. Ne mandrim cu voi toti.
    Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cei mai buni au castigat !

    RăspundețiȘtergere
  4. Normal ca altii au fost de alta parere , ca se oftica , daca erau momente cel putin lafel de bune , trebuiau sa castige , fiecare clasa vroia sa castige!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai important lucru este ca s-a organizat asa ceva. In rest juriul a decis. poate pe viitor ar trebui sa se dea mai multe premii si chiar un premiu de popularitate, dat de catre public. A fost frumos, sa mai organizati asa ceva. Felicitari XII D si bafta la Bac!

    RăspundețiȘtergere
  6. Momnetul trebuie sa fie unul de orginalitate nu copiat de la ansambluri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pana la urma n-a fost concurs de creatii artistice. Intr-un oras in care n-avem prea prilejul sa vedem asemenea manifestari, show ltnb a fost un eveniment deosebit si chiar original.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mr.Bean nr.1 la fel si 9B

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nu sunt moderate si oricine poate posta. Va rugam pe cat posibil sa va semnati mesajele. Pentru aceasta folositi optiunea Nume/url, unde puteti completa doar sectiunea nume.Comentariile neadecvate vor fi sterse.