TEXT

Vă invităm să participaţi, în data de 02.12.2019, la Adunarea generală a Asociaţiei COMITETUL DE PĂRINŢI LTNB Medgidia (detalii în convocatorul de mai jos)

joi, 20 decembrie 2012

Necrolog la plecarea din această lume a distinsului Dascăl MIRCEA BÂTCĂ





***Familia profesorului Mircea Bâtcă , trecut la viața vesnica va multumeste celor care ne-ați fost alături cu atâta dragoste si compasiune încât prin voi am simțit toată imbratisarea dumnezeiasca . Pentru tot ce ne-ați daruit rugam ca Domnul Iisus Hristos sa va toarne inmiit lumina in suflete cu ocazia sărbătorilor de Crăciun . La mulți ani! Cu mult respect si iubire, soția si fiica****** .

AP LTNB MEDGIDIA
Domnul profesor, MIRCEA BÂTCĂ, a fost, este şi va rămâne o stare de spirit polarizatoare, generând admiraţie în rândul oamenilor buni, ori ostilitate in rândul sufletelor meschine.
O personalitate de mare complexitate şi simplitate totodată, o inteligenţă socială de excepţie, o personalitate ATRACTOARE a oamenilor de valoare şi inalte calităţi umane, care a lăsat in urma sa "hrană pentru minte".
Un mare profesor care explica cu maximum de simplitate şi forţă de sugestie cele mai complexe lucruri in varii domenii, om de mare GENEROZITATE şi altruism, ajuta pe oricine, inclusiv pe cei care îi erau ostili. Muncea cu o putere şi creativitate impresionante.
Orele petrecute alături de el, la muncă sau la relaxare, au fost intotdeauna un cadou pentru cei norocosi de a-i fi alături.
Purta respect oricărui om, oricărei vietăţi, DIVERSITĂŢII, ctitor de vocaţie  şi uimitoare anvergură.
Dacă un asemenea spirit a venit pe această lume, înseamnă că viaţa merită trăită. Acesta este mesajul pe care  ni-l lasă MIRCEA BÂTCĂ.


Întoarce-te liniştit în lumea celor drepţi, de unde ai şi venit, căci ctitoria ta în sufletele noaste va rodi peren.

Odihneşte-te în pace!

12 comentarii:

  1. Sincere condoleanţe, familiei indurerate, colectivului didactic al Liceului Teoretic ,,Nicolae Balcescu" elevilor, a celui care a fost MIRCEA BÂTCĂ .O pierdere irecuperabila...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumim . Soția si fiica domnului profesor Bâtcă

      Ștergere
  2. A fost un om bun. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a fost profesor acum 20 de ani. Am auzit ca a ramas la fel, un om bun. Condoleante familiei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne dorim din tot sufletul ca D-na Batca sa treaca cu bine prin aceste clipe grele. Condoleante.
    Fam Dobre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Familia profesorului Mircea Bâtcă , trecut la viața vesnica va multumeste celor care ne-ați fost alături cu atâta dragoste si compasiune încât prin voi am simțit toată imbratisarea dumnezeiasca . Pentru tot ce ne-ați daruite rugam ca Domnul Iisus Hristos sa va toarne inmiit lumina in suflete cu ocazia sărbătorilor de Crăciun . La mulți ani! Cu mult respect si iubire, soția si fiica

      Ștergere
    2. Eu, soţia şi fiica am fost privilegiaţi să avem ca dascăli atât pe regretatul Dl Profesor Bâtcă cât şi pe D-na Bâtcă. Ne simţim onoraţi pentru că am avut această şansă. Să vă dea Dumnzeu tărie putere şi alinare!
      Fam Olaru

      Ștergere
  5. A FOST UN OM DEOSEBIT SI UN DASCAL DESAVARSIT.CONDOLEANTE TUTUROR CELOR APROPIATI!

    RăspundețiȘtergere
  6. IN MEMORIAM – prof. Mircea BÎTCĂ http://metamorfoze.wordpress.com/2012/12/21/in-memoriam-prof-mircea-bitca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si aici: SUFLET MARE se dedică memoriei colegului,prof. MIRCEA BÎTCĂ
      http://metamorfoze.wordpress.com/

      Ștergere
  7. Domnul Batca mi-a fost profesor intre 2000-2004, a fost un om de exceptie.
    Condoleante familiei!

    RăspundețiȘtergere
  8. Profesorul Batca nu " a trecut in nefiinta", asa cum in mod ateist rasuna din titlul acestui articol ce se vrea a fi omagial. "A parasit aceasta lume", este o formula mai decenta chiar si pentru agnosticii sau scepticii corecti ... Si mai ales cu memoria personalitatii distinsului profesor.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nu sunt moderate si oricine poate posta. Va rugam pe cat posibil sa va semnati mesajele. Pentru aceasta folositi optiunea Nume/url, unde puteti completa doar sectiunea nume.Comentariile neadecvate vor fi sterse.