TEXT

Miercuri, 12 decembrie 2018, ora 17.30, Adunare Generală a Asociaţiei LTNB Medgidia, la sediul liceului. Obligatoriu prezenţa a cel puţin un reprezentant pe clasă.

duminică, 11 noiembrie 2012

Cuvânt Înainte


Obiectivele ASOCIAŢIEI COMITETULUI DE PARINTI LTNB MEDGIDIA:

- susţinerea, modernizarea, eficientizarea, creşterea eficacităţii si calităţii precum şi imbunătăţirea continuă a învăţământului;
- îmbunătăţirea relaţiei profesor/elev/părinte;
- organizarea/participarea la activităţile şcolare/extraşcolare;
- atragerea si utilizarea, in condiţiile legii, de surse de finanţare şi resurse sub forma de subvenţii, contribuţii, cotizaţii, sponsorizari, finanţări pe baza de proiecte cu surse de finanţare interne si externe;
- asigurarea unui mediu educaţional necesar unui învăţământ performant prin legătura permanentă cu managementul şcolii.


Intrarea în legalitate a acestei asociaţii presupune completarea unui adeziuni de către părinţii elevilor liceului, membrii de drept ai acesteia.

 Destinaţia banilor:
investiţii prioritare stabilite de comun acord cu dvs. şi conducerea şcolii în vederea asigurării obiectivelor propuse, întrucât banii alocaţi de către minister şi autoritatea locală sunt insuficienţi, în  contextul actualei Legi a Educaţiei care prevede finanţarea per elev a unităţilor şcolare.

Necesitatea participării căt mai multor persoane la activităţile desfăşurate de ASOCIAŢIA  COMITETULUI DE PARINTI LTNB MEDGIDIA prin implicarea membrilor comitetelor de părinţi pe clasă, dar şi a persoanelor care îşi declină disponibilitatea.

Activităţile propuse, precum şi programul întâlnirilor membrilor asociaţiei vor fi anunţate la avizierul asociaţiei, care se va află la sediul acesteia, într-o sală pusă la dispozitia noastră de către conducerea liceului..

Ne puteţi trimite opiniile, comentariile, sugestiile şi doleanţele dvs., în vederea luării la cunoştinţă şi a punerii în discuţie la viitoarele întâlniri. Adresa este: ltnb.ap@gmail.com

Având convingerea că urmărim aceleaşi obiective, şi anume, susţinerea, modernizarea, eficientizarea, creşterea eficacităţii si calităţii precum şi imbunătăţirea continuă a învăţământului în litera si spiritul legii, intr-un climat favorabil şi caracteristic unei instituţii de invăţământ, contez pe experienţa si profesionalismul dvs. de a sprijini activităţile asociaţiei, de a veni cu propuneri  şi de a identifica soluţii în vederea ducerii la îndeplinire a tuturor obiectivelor propuse.

2 comentarii:

  1. Esentialul: ne implicam pentru copiii nostri in primul rand....

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cam asta e singura speranta pentru viitor dar mie teama ca multi o sa plece din tara

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nu sunt moderate si oricine poate posta. Va rugam pe cat posibil sa va semnati mesajele. Pentru aceasta folositi optiunea Nume/url, unde puteti completa doar sectiunea nume.Comentariile neadecvate vor fi sterse.